Verdiensten

Zelf Bepalen wat je wilt verdienen

Wanneer je geld wilt verdienen, open je de app en kies je de ritten uit die jij wilt rijden. Je ontvangt informatie over je passagiers en een routebeschrijving naar hun locatie en bestemming, waarop jij je prijs voor de rit kunt bepalen. Voer je bod in en binnen enkele minuten weet je welke ritten jij gaat rijden.

Eenvoudig tot wel 20 euro per uur ontvangen

Bij sjauf krijg je niet het minimum loon. Zelfs geen vast uurtarief. De prijs wordt bepaald door wat jij biedt op een rit. Heb je wat minder zin om te werken? Stuur dat een hoger bod om jezelf extra te motiveren. Wil je de kans vergroten dat je de hele dag ritjes kan rijden? Verlaag dan je tarief wat en verzeker jezelf van werk.

Sjauf is  een platform dat vraag en aanbod bij elkaar brengt. De vraag naar chauffeurs is enorm en de prijs die men wil betalen voor de dienst is erg aantrekkelijk. Afhankelijk van de rit, het tijdstip en de kwaliteit van jou als chauffeur, kun je met gemak 15 tot 20 euro per uur verdienen!

Zonder eigen auto, Direct aan de slag

Bij Sjauf hoef je niet in het bezit te zijn van een eigen auto, om klanten te kunnen rijden. Iedereen met een geldig B-rijbewijs komt in aanmerking. Er zijn dus geen hoge instapkosten, zoals bij vele andere diensten wel het geval zijn.

 

Wanneer je wilt rijden via Sjauf, kun je je aanmelden via het online aanmeldformulier.

Direct aanmelden

Sjauf biedt 24/7 ondersteuning

085-3035924

Direct iemand aan de lijn

Wanneer je een korte vraag of opmerkingen hebt, wil je niet een uitgebreid keuzemenu doorlopen. Ons serviceteam is direct bereikbaar en zorgt dat je altijd verder komt.

 

Hulp wanneer je er zelf niet uitkomt

Het kan voorkomen dat je een OV aansluiting mist, de laatste bus is vertrokken of dat de klant lang op zich laat wachten. Onze helpdesk is er om jou te ondersteunen.

Naar veelgestelde vragen

Wat je kan verwachten

Sjauf is gemaakt om de klant en chauffeur met elkaar in contact te brengen. Iedere chauffeur is uniek en bepaalt zelf welke ritten hij/zij rijdt, en voor welke prijs. Hierdoor zorgen wij ervoor, dat iedereen die wil en kan werken, op een simpele manier aan chauffeurswerk kan komen.

Sjauf HQ

Goudsesingel 136

3011 KD Rotterdam

Nederland