Eigen Baas

Bepaal je eigen werktijden en salaris

Bij sjauf bepaal je naast je eigen uurtarief, ook je eigen werktijden. Werk je liever door de weeks of in het weekend? Liever 's avonds of 's nachts? Jij bepaalt! Werk alleen wanneer het jou het beste uitkomt en hou tijd over voor de belangrijke dingen in het leven.

Rij in de mooiste auto's, ontmoet de leukste mensen

Iedere rit is weer anders. Doordat je veel verschillende ritten rijdt, kom je op bijzondere bestemmingen, rij je in mooie auto's en ontmoet je de leukste mensen.

Door op het juiste moment, op de juiste plaats te zijn, vergroot je de kans dat je de leukste ritten kan rijden. Sjauf houdt je in de app, continue op de hoogte waar en wanneer het druk is. Zo zorgen wij ervoor dat ieder uur dat jij aan het werk bent, zo effectief mogelijk wordt besteed!

Ontvang waardering voor je werk

Beoordelingen komen altijd van twee kanten. Na iedere rit, beoordelen gebruikers en chauffeur elkaar. Zo zien wij erop toe dat iedereen met plezier en respect, Sjauf kan en blijft gebruiken.

Je ontvangt meerdere biedingen van chauffeurs. Selecteer de chauffeur aan de hand van de beste prijs, ervaringen en het tijdstip dat hij op de vertreklocatie aanwezig kan zijn.

Bevestig jouw boeking door met je credit card af te rekenen.

Zelf ritten plannen die optimaal aansluiten

Bij sjauf ben je eigen baas. De Sjauf Pro app helpt je om te bepalen hoe, wanneer en waar je geld wilt verdienen. De Sjauf Pro app is mede ontwikkeld door chauffeurs en voorzien van alle functies die nodig zijn, om jouw tijd zo effectief mogelijk te besteden.

 

De app is 24 uur per dag beschikbaar. Ga online wanneer jij dat wilt en biedt op de ritten die jij wilt rijden. Biedt daarbij slim, zodat je meerdere ritten achter elkaar kan rijden en zoveel mogelijk kan verdienen.

Wij helpen je om direct aan de slag te gaan

Op het Sjauf platform werk je als zelfstandig chauffeur. Je hoeft je alleen maar in te schrijven bij de kamer van koophandel (KvK) en een verklaring omtreng gedrag (VOG) aan te vragen, en je kan direct aan de slag.

Sjauf helpt je hierbij, zodat je nooit met vragen blijft zitten.

Direct Aanmelden

Sjauf biedt 24/7 ondersteuning

085-3035924

Direct iemand aan de lijn

Wanneer je een korte vraag of opmerkingen hebt, wil je niet een uitgebreid keuzemenu doorlopen. Ons serviceteam is direct bereikbaar en zorgt dat je altijd verder komt.

 

Hulp wanneer je er zelf niet uitkomt

Het kan voorkomen dat je een OV aansluiting mist, de laatste bus is vertrokken of dat de klant lang op zich laat wachten. Onze helpdesk is er om jou te ondersteunen.

Wat je kan verwachten

Sjauf is gemaakt om de klant en chauffeur met elkaar in contact te brengen. Iedere chauffeur is uniek en bepaalt zelf welke ritten hij/zij rijdt, en voor welke prijs. Hierdoor zorgen wij ervoor, dat iedereen die wil en kan werken, op een simpele manier aan chauffeurswerk kan komen.

Naar veelgestelde vragen

Je ontvangt meerdere biedingen van chauffeurs. Selecteer de chauffeur aan de hand van de beste prijs, ervaringen en het tijdstip dat hij op de vertreklocatie aanwezig kan zijn.

Bevestig jouw boeking door met je credit card af te rekenen.

Aanvullende verzekering voor jouw auto

Alle chauffeurs die actief zijn op het Sjauf platform, zijn vooraf uitgebreid gescreend en getest.

Alleen wanneer je aantoonbare rij-ervaring hebt, sociaal in de omgang bent en een uitgesproken interesse in gastvrijheid hebt, krijg je als chauffeur toegang tot Sjauf. Daarnaast

Vul Je ritgegevens in

Vul het vertrekadres in, samen met het aankomstadres en de gewenste vertrektijd. Mocht je onderweg een vriend(in) willen afzetten, tik dan op 'via' en voeg een tussenadres toe.

Wanneer je alles goed hebt ingevuld, druk dan op 'Make me an offer'.

Gebruikers

Chauffeurs

FAQ

Sjauf HQ

Goudsesingel 136

3011 KD Rotterdam

Nederland