Werken als chauffeur, zonder eigen auto.

Eenvoudig geld verdienen met chaufferen

Verdien snel en eenvoudig geld met het chaufferen van interessante en leuke klanten. Via Sjauf bepaal je zelf wanneer en voor welk bedrag jij ritten wilt uitvoeren. Het concept voor jou is simpel; bieden, rijden en verdienen maar.

Meld je nu aan

Vul je gegevens in, zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kan gaan.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

3 redenen om met sjauf te werken

Goed verdienen

Voor iedere rit bepaal je zelf hoeveel je wilt verdienen. En hoe meer je rijdt, hoe meer je verdient natuurlijk. Doe een bod op een ritje en krijg wekelijks uitbetaald!

Geen auto nodig

In tegenstelling tot veel taxi-apps, heb je geen eigen auto of taxi-vergunning nodig om te kunnen werken. Hierdoor kan iedereen rijden, zonder dat je groot hoeft te investeren.

Eigen werktijden

Je beslist zelf wanneer en hoe vaak je wilt werken. Open de app en biedt op ritten die voor jou goed uitkomen. Combineer ritten om je tijd zo efficient mogelijk te benutten.

Zelf op ritten bieden

Door het originele biedsysteem van Sjauf, bepaal jij zelf hoeveel je verdient per rit. Door slim te plannen, rij je meerdere ritten achter elkaar. Dit allemaal via de Sjauf chauffeurs app; de notificatie sturen wij, het bod op de rit plaats jij.

 

Ook benieuwd hoe het in de praktijk werkt en wat voor voordelen het voor jou heeft? Meld je online aan en begin deze week al met rijden!

Meer informatie

In  3 stappen klaar om geld te verdienen..

1. Online Aanmelden

Meld je aan op de website. Wij nemen contact met je op om kennis te maken en je alle benodigde informatie te geven. Binnen enkele dagen ben je helemaal op de hoogte.

2. Registratie Chauffeur

Stuur ons de benodigde gegevens en registreer je als zelfstandig chauffeur. Wij zien graag jouw rijbewijs, verklaring omtrent gedrag en natuurlijk jouw registratie.

3. Aan de slag!

Wanneer je bent goedgekeurd als zelfstandige chauffeur voor Sjauf, ontvang je een inlog en wachtwoord waarmee je direct aan de slag kan. Bieden op ritten en rijden maar!

Wat Sjauf voor jou doet

Sjauf is gemaakt om de klant en chauffeur met elkaar in contact te brengen. Iedere chauffeur is uniek en bepaalt zelf welke ritten hij/zij rijdt, en voor welke prijs. Hierdoor zorgen wij ervoor, dat iedereen die wil en kan werken, op een simpele manier aan chauffeurswerk kan komen.

veelgestelde vragen

Sjauf HQ

Goudsesingel 136

3011 KD Rotterdam

Nederland